SALES-INSTALL

Heb je binnen jouw bedrijf of organisatie nood aan een vaste installatie van licht, geluid of video materialen dan helpen we u hier graag mee verder. Een omroepsysteem voor een bedrijfshal of achtergrondmuziek in alle bureauruimtes met afzonderlijke volumeregeling voor ieder lokaal behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Een audiosysteem voor je feestzaal of sporthal kunnen volledig in functie van jullie noden en behoeften uitgewerkt worden. Dankzij onze jarenlange ervaring en het constant “de vinger aan de pols houden” weten we wat er op de markt beschikbaar is en welk systeem het beste geschikt is voor jullie situatie en budget.

Wil je mensen extra laten genieten van al het lekkers op je menukaart, breng ze dan in de juiste sfeer met aangepaste sfeermuziek in je horecazaak of je terras. Je staat ervan versteld hoe betaalbaar kwaliteit kan zijn en welke meerwaarde het kan bieden voor jouw klanten.

Gebruiksgemak en functionaliteit staan steeds voorop zodat de medewerkers van je bedrijf de installatie kunnen bedienen zonder enige voorkennis. Onze ervaren techniekers werken op de locatie alles mooi af en geven de nodige uitleg aan de mensen die uiteindelijk de knoppen zullen bedienen.

Bekijk projecten