BUSINESS-EVENTS

Het succes van elk geslaagd (zakelijk) evenement is een goede technische ondersteuning. Jammer genoeg wordt dit onderdeel van een evenement nog te vaak onderschat. Topmateriaal, geïnstalleerd en bediend door vakmensen, is dan ook de succesformule van elk evenement. Een presentatie of een optreden van een keynote-spreker komt beter tot zijn recht als de spreker in alle comfort en zelfzeker zijn verhaal kan brengen. Onze technische professionals ontzorgen de presentatoren en sprekers dan ook van alle technische aspecten.

Wil je ook mensen van op een afstand kunnen bereiken, en dus een hybride event opzetten, dan voorzien we ook de nodige camera’s en randapparatuur om je boodschap naar de andere kant van de wereld over te brengen, al dan niet met interactie van je publiek op afstand.

Op het gebied van technische ondersteuning adviseren we jou en je bedrijf graag want dit is nu eenmaal onze core-business. Bij een eerste gesprek kaderen we graag de uitdagingen en maken we een voorstel op binnen het gestelde budget. Jouw evenement wordt vanaf het eerste gesprek behandeld door een vast aanspreekpunt die op zijn beurt zal meedenken om het best mogelijke te voorzien. Hij is tijdens het evenement ook steeds aanwezig om jou volledig te ontzorgen op technisch gebied.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste afspraak om jouw uitdagingen te overlopen en de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk projecten