PUBLIC-EVENTS

Organiseer je een publieksevenement dan bieden wij een totaaloplossing waarmee we op technisch gebied jouw verwachtingen en die van de bezoekers steeds proberen te overtreffen. Ons team van specialisten ontwerpt het licht en geluidsplan in functie van de locatie en de noden van de artiesten. Hierdoor zorgen we voor een optimale geluidsbeleving op elk plein, in elke tent of sporthal en dit steeds aangevuld met een unieke lichtshow.

Naast het hele gebeuren op het podium heb je natuurlijk op verschillende locaties binnen je event locatie nood aan technische ondersteuning. De stroomverdeling voor het horecagedeelte of je backstage ruimtes kunnen ook door ons team onder handen genomen worden. Zoek je een opvallend uitgelichte inkom die je bezoekers meteen in de juiste sfeer brengt, aarzel dan niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.

Rentek is hierin een one-stop shop die u volledig kan ontzorgen van alle technische aspecten die bij de organisatie van een publieksevenement horen. Heb je nood aan tijdelijke wanden om je ruimte onder te verdelen of ben je opzoek naar de aankleding van je beursstand, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres voor al dan niet gepersonaliseerde wanden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste afspraak om jouw uitdagingen te overlopen en de mogelijkheden te bespreken binnen het vooropgestelde budget.

Bekijk projecten