PRIVATE-EVENTS

Elke reden is goed voor een feestje! Een tuinfeest voor je familie of samen buurten met je straat, de mooiste dag van je leven samen met vrienden beleven. Wij zijn er ook elke keer graag bij om de juiste sfeer en beleving te creëren die jij voor ogen hebt.

Telkens wil je samen met je gasten genieten van deze dag. We ontzorgen jou van alle technische aspecten die bij een feestje komen kijken zodat jij tijd kan maken om je gasten te ontvangen en mee te genieten van je feest. Iedere gewenste locatie kan omgetoverd worden in een feest locatie. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en geven we advies over de inplanning van de locatie.

Techniek voor de versterking van bands, speeches of de juiste materialen voor een dj-set, alles wordt verhuurd in eigen beheer. Het sfeervol uitlichten van uw binnen- of buiten locatie en enkele mooie lichteffecten maken er een onvergetelijke dag van.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen hoe betaalbaar topkwaliteit kan zijn. Tijdens een eerste gesprek denken we graag mee en werken we een eerste voorstel uit binnen het gestelde budget.

Bekijk projecten