Wegens onvoorziene omstandigheden kwam de organisatie van Parfête op maar een week voor het evenement bij ons aankloppen om hun evenementen met oudejaar en nieuwjaarsavond aan te kleden. Voor ons was het dan ook op kerstdag alle hands aan dek om een plan en een offerte te maken die voldeed aan hun eisen. Dit was dan ook geen alledaags evenement aangezien de feesten doorgaan in een industriehal die volledig moest omgetoverd worden tot een luxueze feestzaal. 

zaal wit licht Zaal feest verlichting

Slechts 2 dagen na het goedkeuren van onze offerte met bijhorende 3D renders stonden we al in de hal om deze volledig feest klaar te maken. Volledig rondomrond werden er zwarte doeken opgehangen van 6m hoogte om zo de hal gezellig aan te kleden en met de nodige lampen werd ook een basis sfeer verlichting voorzien. Centraal boven de dansvloer werd dan ook de feestverlichting met alle nodige effecten opgehangen om het feest compleet te maken.

VIP dinner VIP dinner close up

Voor de vips die al vroeger op de avond uitgenodigd werden voor een dinner maakten we een vip deck en een aparte ruimte vooraan het podium. Dit lag in verbinding met de buffetten voor het eten alsook de speciale gin bar.
De sterren van de avond werden op een hoger verdiep geplaatst vanwaar ze hun dj skills en feestmuziek op het publiek loslieten.

Lighting fx dj's

Vanaf 22u was iedereen welkom om zich klaar te maken voor dé countdown van het jaar. De zaal liep dan ook zeer vlot vol en de sfeer zat er goed in. Om iets voor 24u volgde de aftelling met als hoogtepunt een enorme ontploffing met massief veel confetti tot gevolg.

New year explosions confetti fx

Op de eerste dag van het nieuwe jaar herhaalde het feest zich met als hoogtepunt het optreden van Les Truttes. Zoals gewoonlijk brachtten zij heel de zaal in de juiste mood en reageerde het publiek op gepastte wijze op alle meezing en swing nummers. De avond werd na dit optreden afgesloten door dj Kurt.

Les truttes nieuwjaar dj