In dit gloednieuw strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie, dat onder impuls van Agoria en met de steun van Sirris (het collectief centrum van de technologische industrie) werd opgericht, bundelen Vlaamse onderzoekscentra en universiteiten hun krachten om met hoogtechnologische bedrijven samen te werken aan preconcurrentieel onderzoek en innovatie. In eerste instantie mikken ze op toepassingen voor de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst waarmee de bedrijven hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Omdat we in het verleden al projecten uitvoerden voor Flanders Drive mochten we ook nu weer meewerken aan de offciële bekendmaking van de nieuwe naam van dit onderzoekscentrum in Lommel. 

We bouwden in de grote hal een auditorium dat plaats bood aan 300 personen om in alle rust te kunnen luisteren naar de sprekers en hun grafieken en beeldfragmenten te bekijken op een grootscherm.

In 2 van de 3 aanwezige boxen bouwden we ook blackboxen waarin universiteiten en andere partners hun laatste ontwikkelingen konden voorstellen. Alles werd in het juiste licht gezet en iedere stand kreeg ook zijn eigen 42" LCD tv om zijn demo kracht bij te zetten.

Flanders make
Flanders make opening 2