Dit Dotz TPar systeem is een plug and play systeem dat toch aan ieders wensen kan voldoen. Hij reageert op de muziek of kan bediend worden met de meegeleverde voetcontroller of afstandbediening.Wil je hem opnemen in je volledige lichtshow, kan je hem natuurlijk ook altijd aansturen via dmx.

Dankzij zijn makkelijk bedienbare controllers kan iedereen hem ook makelijk aansturen. Het is een complete plug and play oplossing voor mensen zonder enige ervaring met licht of geluid. Gewoon de stroom insteken, een keuze maken tussen afstandbediening of voetcontroller en je kan hem gemakkelijk bedienen. Indien je hem gebruikt met de voetcontroller krijg je er een extra 5 pins XLR kabel bij. Deze dient voor de verbinding tussen de voetcontroller en de baar.

Het volledig systeem zit in 2 handige tassen die in elke auto passen. De eerste tas is de tas waar het handige statief inzit. De andere tas omvat de baar met 4 spots alsook de voetcontroller en afstandbediening.

Huur je Led lichtset 2 of 3 dan krijg je er nog een kabel bij om de baren met elkaar te verbinden. Hierdoor vormen de baren samen een volledig geheel en gebruiken ze dezelfde programma's.

Dit systeem word vaak gehuurd voor kleine en middelgrote feesten en kan door iedereen opgebouwd en afgesteld worden.
Enige voorkennis van licht is absoluut geen must. Bij de afhaling word ook nog een woordje uitleg gegeven indien u hier achter vraagt.

dotz tpar systeem 01

Dotz Tpar systeem 2

Dotz Tpar systeem 8

Dotz Tpar systeem 6

Dotz Tpar systeem 5

Dotz Tpar systeem 4