terugkomfestival 2

Sinds enkele jaren we werken met plezier mee aan HET Terugkom Festival van Kazou Limburg. Iedere zomervakantie vertrekken duizende jongeren uit Limburg op een Kazou vakantie. De meest uiteenlopende bestemming op hun kaart en allemaal nieuwe vrienden. Op het einde van de zomer organiseerd Kazou Limburg dit festival om iedereen terug bij elkaar te brengen. Dit festival dat het vooral heeft van de jongeren die op CM vakantie geweest zijn is voor de meeste jongeren de eerste ervaring met fuiven en festivals.

Met verschillende podiums brengen ze ook een zeer uitgebreide affiche die voor ieder wat wils bied.
Sinds enkele jaren is dit festival gehuisvestigd in de gebouwen van de Muziekodroom in Hasselt waar ze telkens weer het hele gebouw omtoveren in hun thema met allerlei decor elementen.
De jaren voordat ze in de muziekodroom hun festival deden vond het evenement plaats in Hengelhoef waar een hele hoop vrijwillers instonden voor de organisatie van een festival op een unieke locatie. Op deze locatie te midden van een bosrijke omgeving stonden we ook al aan hun zijde om hen te helpen met raad en daad. Hier waren wij niet alleen verantwoordelijk voor het licht en geluid maar ook de volledige stroomvoorziening van het terrein was voor onze rekening. Verder zorgden we ook dat de jongeren het festival konden binnen komen langs een enorme inkomstelling om meteen het echte festival gevoel te ervaren.